Makeup

Sorry, this entry is only available in Magyar. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

A sminkeléssel fő célom, hogy elrejtsem az esetleges bőrhibákat és kiemeljem az arc természetes szépségét. A megfelelő színek használatával az arc élettel teli lesz és harmóniába kerül a teljes megjelenéssel.

Natúr smink

 

 

Nappali smink: 

A természetes, nappali sminkkel finom, lágy színeket és formákat használok  azért, hogy egy letisztult összképet érhessek el.

 

 

 

 
Háromszínű átmenet ceruza alapra építve mélyítővonallal

 

 

Alkalmi smink:

Az alkalmi sminkeknél bátrabban használom a színeket és játszom a formákkal, hogy egy látványosabb összatást érjek el.

 

 

 

 

Menyasszonyi smink: Kétszínű átmenet ceruza alapra építve

Az esküvő a legtöbb Hölgy számára az egyik leginkább várt nap az életben, ahol a legszebb szeretne lenni és ahol nagyon fontos, hogy az egész napos stressz mellett magabiztosságot és biztonságot adjon az a tudat, hogy a smink tökéletes és egész nap tartós marad.

Kiemelkedően fontosnak tartom, hogy az esküvői smink elkészítése során megtaláljuk azt a koncepciót ami a legelőnyösebb a menyasszony számára és amelyben Ő maga is komfortosan érzi magát. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy az esküvő előtt találkozzunk, megismerjem az igényeket és együtt megalkossuk azt a sminket, amit a Nagy napon majd elkészítek.

A menyasszonyi smink tartósságát illetően jóval nagyobb az elvárás, hiszen ki kell bírnia az érzelmes pillanatokat, a többszörös fizikai kontaktust a gratulációk során, az étkezéseket, a táncolást és a környezeti hatásokat is, ezért elengedhetetlen, hogy csakis professzionális, kiváló minőségű alapanyagokat használjak a smink elkészítése során.